Skip to main content

Συνάντηση Κόλλια-Τσαρουχά με ΕΥΑΘ για την αποκατάσταση της υδροδότησης

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΥΑΘ ενημέρωσαν την υφυπουργό Εσωτερικών για τα προληπτικά μέτρα που ελήφθησαν και τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ, κ. Γιάννη Κρεστενίτη τους αντιπροέδρους κ. Γιάννη Παπαϊωάννου και κ. Στέλλα Βαλάνη και τους υπεύθυνους τμημάτων της εταιρίας, κ.κ. Πέτρο Νάσιο, Λάζαρο Καμπουρίδη, Σπύρο Λαζαρίδη, Νίκο Βουλγαρίδη και Μαριάνθη Τσίρτου, είχε το πρωί της Παρασκευής 11 Μαΐου στο γραφείο της στο Διοικητήριο, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΥΑΘ Α.Ε. ενημέρωσαν την Υφυπουργό ότι τα έκτακτα και ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 10 Μαΐου δημιούργησαν την ανάγκη να ληφθούν προσωρινά προληπτικά μέτρα ώστε να διαφυλαχθεί η ποιότητα του νερού.

Παράλληλα, παρουσίασαν την πορεία των εργασιών που γίνονται ώστε το νερό να επιστρέψει εντός της ημέρας σε όλη την πόλη και διαβεβαίωσαν την υφυπουργό ότι η υψηλή ποιότητα του παραμένει εγγυημένη, ενώ είναι ανυπόστατες οι όποιες φήμες για το αντίθετο.