Skip to main content

Συνάντηση Μπουτάρη - εργαζομένων ΟΑΣΘ με φόντο νέες απεργίες

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό εξετάζουν νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από τον επόμενη εβδομάδα, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, θα έχουν σήμερα στις 13:30 εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, οι οποίοι εξετάζουν νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από τον επόμενη εβδομάδα, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσερμενίδη, πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων στον Οργανισμό, τα οφειλόμενα αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ. Τόνισε, δε, πως, εάν το ποσό δεν καταβληθεί, στη συνεδρίαση του Συνδικάτου θα αποφασιστεί επίσχεση εργασίας για τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου.

«Εμείς δεν επιθυμούμε την ταλαιπωρία του επιβατηγού κοινού της Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο αυτό προτιθέμεθα να μην προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις άμεσα, δίνοντας έτσι το περιθώριο στους αρμόδιους να πάρουν θέση απέναντι στα αιτήματά μας» ανέφερε ακόμη ο κ. Τσερμενίδης, εντούτοις έσπευσε να καταστήσει σαφές ότι «δεν πρόκειται να κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα για πολύ καιρό».