Skip to main content

Συνάντηση Νίκου Κοτζιά - Νικόλα Πόποσκι σήμερα στη Ν. Υόρκη

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς συμμετάσχει στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικόλα Πόποσκι θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Επίσης, θα έχει συνάντηση με εβραϊκές οργανώσεις των ΗΠΑ και συμμετοχή στη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Εκτός όμως των δικών του επαφών ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει, σήμερα, και στις συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τόσο με τον Πρόεδρο του Ιράν, Χασάν Ρουχανί όσο και με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν και θα λάβει επίσης μέρος στη Σύνοδο της Ολομέλειας της Συνόδου της ΓΣ του ΟΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες του Έλληνα πρωθυπουργού, καθώς και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Τέλος, ο κ. Κοτζιάς θα συνοδεύσει τον κ. Τσίπρα στο επίσημο δείπνο που παραθέτουν προς τιμήν του εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων.