Skip to main content

ΟΑΣΘ: Νέο ραντεβού Σπίρτζη με τους εργαζόμενους - Κανονικά η επίσχεση

Με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη θα συναντηθούν την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Χωρίς λεωφορεία από αύριο η Θεσσαλονίκη.

Με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη θα συναντηθούν την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, σε μια ακόμα προσπάθεια να βρεθεί η λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων και να μπει ένα τέλος στις κινητοποιήσεις που από αύριο αναμένεται να προκαλέσουν ξανά σοβαρά προβλήματα στην πόλη, εν μέσω μάλιστα, αυτή τη φορά, και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως επισήμανε στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος του συνδικάτου τους Δημήτρης Τσερμενίδης  αργά το μεσημέρι δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του κ. Σπίρτζη και ορίστηκε η συνάντηση στην οποία δεν θα συμμετέχει η διοίκηση του οργανισμού.

Πάντως, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ προχωρούν κανονικά από αύριο σε επίσχεση εργασίας και με βάση την απόφαση που έλαβαν σε συνεδρίασή τους σήμερα, δεν προτίθενται να την σταματήσουν μέχρι και να τους καταβληθούν στους λογαριασμούς τους τα δεδουλευμένα Ιουλίου και Αυγούστου, ύψους άνω των 6 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως η διοίκηση του Οργανισμού κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της επίσχεσης εργασίας (δείτε εδώ).