Skip to main content

Συνεχίζεται η αποχή τις Κυριακές στην Καθαριότητα στον Δ. Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα εργαζόμενοι στον δήμο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με αποχή από εργασία τις Κυριακές στην υπηρεσία Καθαριότητας οι εργαζόμενοι στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Η διοίκηση θορυβημένη από τη δημοσιότητα που πήρε η κατάσταση στον δήμο Θεσ/νίκης υπόσχεται για ακόμη μία φορά ότι δρομολογούνται αποφάσεις για να δοθούν λύσεις σε κάποια οξυμμένα προβλήματα (Μέσα Ατομικής Προστασίας και πληρωμή κάποιων νυχτερινών-εξαιρέσιμων)», η παράταξη ΔΑΣ στο Σωματείο των Εργαζομένων.

«Αυτά που λένε και υπόσχονται ότι θα κάνουν στελέχη της διοίκησης, στα ραδιόφωνα και άλλα ΜΜΕ, και ο δήμαρχος, στην συνάντηση που είχε μόνο με τον πρόεδρο του σωματείου, να δεσμευτούν δημόσια ότι θα τα πράξουν.
- Μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.
- Να πληρώσει άμεσα η διοίκηση ότι οφείλει στους εργαζόμενους.
- Επανακαθορισμός προγραμμάτων εργασίας( βάρδιες-Σάββατα-Κυριακές και αργίες ) στην υπηρεσία καθαριότητας και σωστή διαχείριση προσωπικού.
- Προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών, μέσων, εργαλείων και ανταλλακτικών που χρειάζονται για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες».