Skip to main content

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σήμερα με βροχές και καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές αναμένονται για σημερα σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα μέχρι τη νύχτα θα εξασθενήσουν στο βόρειο Ιόνιο και όλα τα Ηπειρωτικά πλην της νότιας Πελοποννήσου, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.