Skip to main content

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον δήμο Παύλου Μελά

Εργασίες επίστρωσης με καινούργιο ασφαλτοτάπητα σε Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ευκαρπία - Έμφαση σε οδούς με σημαντικό κυκλοφοριακό φόρτο.

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Παύλου Μελά από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, με εργασίες αποξήλωσης του παλιού οδοστρώματος και επίστρωση με καινούργιο ασφαλτοτάπητα σε περιοχές της Σταυρούπολης της Πολίχνης και της Ευκαρπίας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών για την ασφαλή διέλευση οχημάτων και την ασφαλή κίνηση των πεζών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Παύλου Μελά με ιδιαίτερη έμφαση σε οδούς όπου υπάρχει σημαντικός κυκλοφοριακός φόρτος, διέλευση λεωφορειακών γραμμών και οδούς που γειτνιάζουν με σχολικά συγκροτήματα.

Με την έναρξη του 2018 ολοκληρώνονται οι εργασίες στις οδούς της Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης: Εθνικής Αντίστασης, Χαριτωνίδη, Γιαννουλίδη, Δερβενακίων, Δωδεκανήσου και Ουσταμπασίδου, Σολωμού, Ποσειδώνος, Φοίνικος, Σοφούλη, Ιπποδρομίου, Εμμανουήλ Παππά και τμήμα της Μαυρομιχάλη.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Στέφανος Βάρφης ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση και τα υπηρεσιακά στελέχη για την πορεία του έργου.