Skip to main content

Συνελήφθη 59χρονος για αποπλάνηση και ασέλγεια 13χρονης στη Ζάκυνθο

Στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με φωτογραφικό υλικό της ανήλικης ενώ συνελήφθη και ο 24χρονος γιος του.

Για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανήλικης, καθώς και για παιδική πορνογραφία, συνελήφθη την Τρίτη στη Ζάκυνθο ένας 59χρονος. Προηγήθηκε καταγγελία από 13χρονη αλλοδαπή, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της, περίπου τον τελευταίο έναν χρόνο.

'Οπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο πλαίσιο των ερευνών, στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με φωτογραφικό υλικό της ανήλικης. Επιπλέον, συνελήφθη και ο 24χρονος γιος του, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στο σπίτι του όπου διαμένουν πατέρας και γιος βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν 33 νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με υπολείμματα κοκαΐνης, συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμ., σπόροι χασίς, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και αεροβόλο πιστόλι. Με κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.