Skip to main content

Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε το κουτί μπίρας στον Ίβιτς

Εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και ομολόγησε την πράξη του - Πρόκειται για 22χρονο φοιτητή - Χρησιμοποίησε το διαρκείας του πατέρα του

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο οπαδός του Παναθηναϊκού που πέταξε κουτί μπίρας και τραυμάτισε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στον αγώνα της Λεωφόρου για τα πλέι οφ της Super League.

Όπως μεταδίδει το Sdna.gr, πρόκειται για 22χρονο άνδρα, φοιτητή των ΤΕΙ, ο οποίος είχε μπει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε εκείνη την αναμέτρηση της 17ης Μαΐου με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του. Ο εν λόγω νεαρός είχε κατηγορηθεί το περασμένο καλοκαίρι για επεισόδιο με απειλές στην Άιγινα, όμως δεν θεωρείται ότι έχει οποιαδήποτε δραστηριότητα στον χώρο των οργανωμένων οπαδών και δεν ήταν σεσημασμένος.

Ο 22χρονος, που ταυτοποιήθηκε μετά από συντονισμένες έρευνες της Υποδιεύθυνσης  Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα και από οπτικό υλικό που παρέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναικός, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι «πριν και στη διάρκεια του αγώνα είχε πιεί τη μπίρα και το κουτί που πέταξε ήταν άδειο». Συμπλήρωσε, δε, ότι καθόταν ψηλά στη Θύρα 10, κοντά στα δημοσιογραφικά θεωρεία, και όταν άρχισαν οι διαμαρτυρίες του προπονητή του ΠΑΟΚ κατέβηκε στην εξέδρα, πέταξε το κουτί που κτύπησε τον Βλάνταν Ιβιτς και επανήλθε στη θέση του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστήριξε ότι «δεν εμφανίσθηκε οικειοθελώς γιατί φοβόταν τις διαστάσεις που είχε λάβει το θέμα και τον θόρυβο που υπήρχε στα ΜΜΕ», μετά τη διακοπή της αναμέτρησης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και την απειλή βαριάς τιμωρίας εις βάρος του Παναθηναϊκού.