Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
x

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, κατασχέθηκαν συνολικά 452 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και λαθραίος καπνός βάρους 2 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο Έλληνες για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Πρόκειται για έναν 59χρονο και μία 55χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι σε χώρο λαϊκής αγοράς στην πόλη των Σερρών, να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση 445 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Επιπλέον, σε αποθήκη της οικία τους σε περιοχή των Σερρών, διαπιστώθηκε να κατέχουν 52 συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 2 κιλών και 600 γραμμαρίων καθώς και 7 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Τα παραπάνω λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ