Skip to main content

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή κάνναβης στη Χαλκιδική

Τα δύο άτομα πέταξαν κάνναβη βάρους 12,4 γραμμαρίων, αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο ελέγχου από τους αστυνομικούς. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους.

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 47 και 51 ετών, για κατοχή κάνναβης προχώρησε το τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου και η ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, τα δύο άτομα πέταξαν κάνναβη βάρους 12,4 γραμμαρίων, αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο ελέγχου από τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τη μικροποσότητα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν ελέγχους στα σπίτια τους.

Από τον έλεγχο στα σπίτια τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

- Από την οικία του 47χρονου κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 85 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης, νάιλον τεμάχια για τη συσκευασία κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση κάνναβης.

- Από την οικία του 51χρονου κατασχέθηκαν 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 20 εκατοστά, τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρα στην αυλή του σπιτιού και ποσότητα κάνναβης βάρους 17,8 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί από τον 47χρονο.