Skip to main content

Συνελήφθησαν δύο νεαροί που ρήμαζαν αυτοκίνητα Smart στη Θεσσαλονίκη

Από τέλος Μαΐου 2018 στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου και κέντρου Θεσσαλονίκης διέρρηξαν οκτώ «Smartάκια», έξι εκ των οποίων το τελευταίο διήμερο.

Δύο αλλοδαπούς, 23 και 24 ετών που σε διάστημα περίπου τριών εβδομάδων διέρρηξαν οκτώ αυτοκίνητα μάρκας Smart στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, χθες, Τετάρτη, το πρωί, στην περιοχή της Καλαμαριάς οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να επιβαίνουν σε δίκυκλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί από την περιοχή της Αφύτου Χαλκιδικής.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες από τέλη Μαΐου 2018 στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου και κέντρου Θεσσαλονίκης, διέρρηξαν οκτώ Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκεκριμένου τύπου, (6 εκ των οποίων κατά το τελευταίο διήμερο) αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Σημειώνεται επιπλέον ότι, μετά από έλεγχο στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ελβετικός σουγιάς.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και παράβασης του Νόμου περί Όπλων και θα οδηγηθούν αρμοδίως.