Skip to main content

Συνεργασία με την Athlenda ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ (video)

Ο Δικέφαλος θα χρησιμοποιήσει την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων στο πλαίσιο της στελέχωσης της ομάδας για τη σεζόν 2018-2019

Την συνεργασία με το Athlenda (www.athlenda.com), την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων, την οποία θα χρησιμοποιήσει στο πλαίσιο της στελέχωσης της ομάδας για τη σεζόν 2018-2019 ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ άνοιξε ήδη επίσημο JOB OPENING μέσα στην πλατφόρμα του Athlenda (www.athlenda.com), (διαβάστε εδώ το θέμα της Voria.gr) δημιουργώντας μία ακόμη προοπτική επιλογής ταλέντων υψηλών προδιαγραφών από την Ευρώπη και την Αμερική, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε αθλητές που έχουν απίστευτη θέληση και ικανότητες, να διεκδικήσουν το όνειρό της  συμμετοχής σε μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Νίκος Σταυρόπουλος αναφορικά με την έναρξη της συνεργασίας με την πρωτοποριακή πλατφόρμα, δήλωσε: «Tο Athlenda είναι ένα εργαλείο πολύ χρήσιμο γιατί δίνει άμεση πληροφόρηση και δημιουργεί μία νέα δυνατότητα επιλογής αθλητών. Νομίζω ότι είναι ένα εργαλείο που είναι πραγματικά χρήσιμο και θέλω να το αξιοποιήσουμε».

Αντίστοιχα, ο τιμ μάνατζερ, Τέλης Ζουρνατσίδης αναφερόμενος στην εν λόγω συνεργασία τόνισε: «Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από το Athlenda, έχουμε την ευκαιρία να βρούμε πραγματικά αθλητικά μπασκετικά διαμάντια έτσι ώστε να τα φέρουμε στην ομάδα μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του Athlenda και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία».

Σημειώνεται πως ήδη η πρώτη μετεγγραφή της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για τη σεζόν 2018-2019 είναι πραγματικότητα με τον 25χρονο Αμερικανό φόργουορντ Τζαμάλ Τζόουνς, να είναι ο πρώτος που εντάσσεται στην ομάδα μέσω του Athlenda Career Program.