Skip to main content

Συννεφιά και σποραδικές καταιγίδες σήμερα σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα κεντρικά και νότια, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου.