Skip to main content

Συννεφιά και τοπικές βροχές σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η ορατότητα να είναι περιορισμένη τοπικά.

Με νεφώσεις, που θα είναι παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές στα βόρεια και μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες, θα κυλήσει σήμερα ο καιρός.

Βαθμιαία, από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα δυτικά και τα νότια, όπου από τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες, νοτιοανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 5-6 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί με την ορατότητα να είναι περιορισμένη τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 17 βαθμών Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές βροχές. Το πρωί πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, ενώ κατά τόπους θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.