Skip to main content

Συννεφιά και βροχές αναμένονται και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σταδιακή βελτίωση των καιρικών φαινομένων προβλέπεται από το βράδυ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες που κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις αναμένονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.Τα φαινόμενα ωστόσο προβλέπεται να σημειώσουν βαθμιαία εξασθένιση από αργά το απόγευμα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. 

 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση προβλέπεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. ύφεση των φαινομένων στη Μακεδονία και βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη Θράκη αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 και μετά το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.