Skip to main content

Συννεφιά με βροχές προβλέπονται για τη Βόρεια Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.