Skip to main content

Συννεφιά σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Φθινόπωρο σε όλη τη χώρα

Παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6, έως και 7 μποφόρ.

Φθινοπωρινό σκηνικό στήνεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με νεφώσεις, ισχυρές βροχές και καταιγίδες και παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά.

Παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί στα νότια έως 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που από το βράδυ σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και παροδικά έως 6 μποφόρ. Πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνεόυν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και σταδιακά από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.