Skip to main content

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα στην Κεντρική Μακεδονία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Nεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα αναμένονται για σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και σταδιακά στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.