Skip to main content

Συνθήματα κατά της προέδρου των συμβολαιογράφων για πλειστηριασμούς

Τα περίπου 20 άτομα προσέγγισαν την πολυκατοικία όπου είναι το γραφείο της κυρίας Χρουσαλά-Μπιλίση και έγραψαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

Συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου είναι το γραφείο της προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ιωάννας Χρουσαλά - Μπιλίση έγραψε χθες το απόγευμα ομάδα αγνώστων.

Τα περίπου 20 άτομα προσέγγισαν την πολυκατοικία και έγραψαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών. «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» και «Φωτιά στις τραπέζες» είναι μεταξύ των συνθημάτων.

Σήμερα το μεσημέρι, πάντως, νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από την «Πρωτοβουλία Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης» στο δικαστικό μέγαρο κατά της διενέργειας των πλειστηριασμών. «Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να θυμήσουμε στην εν λόγω πρόεδρο (η οποία με διάφορα πραπλανητικά τρικ "αποχής- μη αποχής" και "κρυφτού" προσπάθησε να παραδώσει στα χέρια τράπεζας ένα χωράφι, μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ενός ανθρώπου, θεωρώντας οτι με αυτόν τον τρόπο θα ξεγελάσει το κίνημα και τον αλληλέγγυο κόσμο) οτι δεν θα αφήσουμε να αγγίξουν αυτή, οι παρατρεχάμενοί της και όσοι άλλοι είναι μέρος των πλειστηριασμών ούτε σπίτι, ούτε αγροτεμάχια ,όπως τα αποκαλούν, ούτε τρίχα από τους καταπιεσμένους. Να θυμήσουμε οτι όσοι συμβάλλουν στην διαιώνιση του καθεστώτος εξαθλίωσης και εκμετάλλευσης που οι κυρίαρχοι μας επιφυλάσσουν, τόσο θα μας βρίσκουν μπρόστα τους» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Οκτωβρίου είχαν σημειωθεί επεισόδια στο δικαστικό μέγαρο, κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού αγροτεμαχίου στον Χορτιάτη με συμβολαιογράφο την κ. Χρουσαλά - Μπιλίση. Τότε, η πρόεδρος των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, φυγαδεύτηκε εκτός αίθουσας, όταν μέλη συλλογικοτήτων όρμηξαν στην έδρα.

Φωτογραφίες από Indymedia