Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Χρειάστηκε 20 ημέρες στη ΝΔ για να διαγράψει τον Καμπόσο

Το κυβερνών κόμμα βάλλει κατά της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου του κόμματος καθώς δεν διέγραψε τον δήμαρχο μετά τις πρώτες του δηλώσεις.

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου 'Αργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει ότι «χρειάστηκε μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική». Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ επισημάνει στην ανακοίνωση του ότι «το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

Σε νέα ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του Δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη».