Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΡΙΝΟΥ

Οι τρεις βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι έλαβαν διαβεβαίωση από τον υπουργό Μεταφορών ότι δεν θα γίνουν εργασίες μέσα στο καλοκαίρι.

Τη διαβεβαίωση του υπουργού Μεταφορών ότι θα επιτρέψει την παράταση της αποπεράτωσης του έργου ενίσχυσης-αποκατάστασης της γέφυρας Κορινού, προκειμένου οι εργασίες να μη γίνουν  εν μέσω θέρους, έλαβαν από τον υπουργό Μεταφορών οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εργασιών, οι εργασίες έπρεπε να περατωθούν έως τις 31 Αυγούστου 2017 και η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είχε προγραμματίσει τη διακοπή της κυκλοφορίας και την έναρξη των εργασιών το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Οι τρεις βουλευτές, σε επικοινωνία που είχαν με τον κ. Σπίρτζη, του μετέφεραν το αίτημα των φορέων της περιοχής να μην ξεκινήσουν τώρα οι εργασίες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, καθώς την τουριστική αυτή περίοδο υπάρχει αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος στην περιοχή και τυχόν διακοπή της κυκλοφορίας στη γέφυρα θα είχε σοβαρές οικονομικές συνέπειες για την τοπική οικονομία.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ