Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Στημένα και με τη συμμετοχή της ΝΔ τα επεισόδια κατά Κοντονή

Το κυβερνών κόμμα χαρακτηρίζει τα επεισόδια περιθωριακές ενέργειες. Κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της ακροδεξιάς

«Οι δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες από πολίτες σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, και με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή σήμερα στα Γιαννιτσά κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο της πόλης (δείτε εδώ). Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «πρόκειται για περιθωριακές ενέργειες, και ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε».

Τονίζει ότι «πλέον, ο κ. Μητσοτάκης πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της ακροδεξιάς και της πατριδοκαπηλίας, και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την Κεντροδεξιά» και σημειώνει: «Οι εμφυλιοπολεμικές κραυγές του δεν μπορούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό».

Νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες τόνισε πως δεν προτίθεται να κάνει «διάλογο με τους φασίστες και τους χιτλερικούς» (δείτε εδώ), ενώ από την πλευρά της η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύμπραξη της ΝΔ «σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή» (δείτε εδώ).