Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Τηλεοπτικός πλασιέ της ιδιωτικής ασφάλισης ο Μητσοτάκης

Μας αποκάλυψε ότι το όραμα του για τη δημόσια Υγεία είναι να την παραδώσει στα ιδιωτικά συμφέροντα, αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι εμφανίζεται ως τηλεοπτικός πλασιέ της ιδιωτικής ασφάλισης, καθώς και ότι δεσμεύεται να δώσει τη χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να το κρύψει.

Μας αποκάλυψε ότι το όραμα του για τη δημόσια Υγεία είναι να την παραδώσει στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Μας αποκάλυψε ότι την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις στην Παιδεία και την Υγεία, ο ίδιος δεσμεύεται να δώσει τη χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος.

Μας αποκάλυψε ότι, αφού επί δεκαετίες το κόμμα του και το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησαν την κοινωνική ασφάλιση, τώρα εμφανίζεται ως τηλεοπτικός πλασιέ της ιδιωτικής ασφάλισης.

Μας αποκάλυψε ότι μετά τη συνάντησή του με εργαζόμενους από τον κλάδο των ταχυμεταφορών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «στον ιδιωτικό τομέα τα συμφέροντα των εργαζομένων και της εργοδοσίας τέμνονται».

Αυτή η αντίληψη για την εργασία και τους εργαζομένους τον οδήγησε προφανώς να μην πει κουβέντα για τον καταδικασθέντα για εργατικές παραβάσεις κ. Μηταράκη, αναπληρωτή τομεάρχη Εργασιακών της Νέας Δημοκρατίας!

Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους.

Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος».