Skip to main content

Σύσκεψη αύριο για την έναρξη των εργασιών στον σταθμό Βενιζέλου

Την ενημέρωση από πλευράς Αττικό Μετρό θα κάνει ο Πρόεδρος της εταιρίας, Γιάννης Μυλόπουλος και ο Διευθυντής Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Σύσκεψη με τους φορείς της Θεσσαλονίκης συγκαλεί η Αττικό Μετρό, προκειμένου να τους ενημερώσει για την έναρξη κατασκευής του σταθμού Βενιζέλου.

Η σύσκεψη θα λάβει χώρα, αύριο, στις 14:00 στα γραφεία της Αττικό Μετρό, στη Θεσσαλονίκη.

Την ενημέρωση από πλευράς Αττικό Μετρό θα κάνει ο Πρόεδρος της εταιρίας, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος και ο Διευθυντής του Μετρό Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Στην ενημερωτική σύσκεψη έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, η Διευθύντρια του γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κα Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της πόλης και συγκεκριμένα του Ε.Β.Ε.Θ., του Ε.Ε.Θ., του Β.Ε.Θ., του Τ.Ε.Ε./Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, του ΓΕΩΤΕΕ Μακεδονίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήματος Μακεδονίας, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Σ.Β.Β.Ε., Σ.ΕΒ.Ε., της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και οι εκπρόσωποι  του Ο.Σ.Ε.Θ. και του Ο.Α.Σ.Θ.