Skip to main content

Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε και τραυμάτισε μαθητή στον Βαθύλακκο

Στον νεαρό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αντιτετανικός ορός, αντιβίωση και θα παρακολουθείται τις επόμενες 24 ώρες. Τι καταγγέλει ο πατέρας.

Στην καταγγελία ότι αδέσποτος σκύκλος επιτέθηκε και τραυμάτισε τον γιo του, την ώρα που εκείνος πήγαινε στο φροντιστήριο, προχώρησε πατέρας από τον Βαθύλακκο.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στο e-koufalia.gr, τον τελεταίο καιρό τα κρούσματα είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα.

Στον νεαρό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αντιτετανικός ορός, αντιβίωση και θα παρακολουθείται τις επόμενες 24 ώρες μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρξουν τυχόν παρενέργειες.

Αναλυτικά η επιστολή του πατέρα:

"Μάλλον ασχολούμαστε σοβαρά με ένα πρόβλημα μόνο όταν "χτυπάει" τη δική μας πόρτα.

Την Δευτέρα λοιπόν το μεσημέρι ο γιος μου ενώ περπατούσε στο Βαθύλακκο (πήγαινε στο φροντιστήριο του) δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από δύο σκυλιά με αποτέλεσμα  να τον δαγκώσει το ένα από τα δύο και να τον τραυματίσει στο δεξί του πόδι.

Το γεγονός από μόνο του μπορεί για κάποιους να θεωρηθεί συνηθισμένο, είναι όμως τον τελευταίο καιρό πολλά και επαναλαμβανόμενα τα κρούσματα επιθέσεων σε παιδιά και ενήλικες από αδέσποτα που τριγυρνούν στα χωριά και κάνεις δεν φαίνεται να ευαισθητοποιείται. Παρακαλώ λοιπόν θερμά να κάνετε μια προσπάθεια γνωστοποίησης του προβλήματος με αφορμή το προσωπικό  αυτό περιστατικό μήπως και κάποιοι επιτέλους από το Δήμο να ασχοληθούν πριν συμβεί κάτι πολύ σοβαρό.
Ούτως ή άλλως σκέφτομαι σοβαρά να κινηθώ νομικά κατά των υπευθύνων του Δήμου μήπως και βγουν από τον βαθύ τους ύπνο..

Προς ενημέρωση σας στον γιο μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αντιτετανικός ορός, αντιβίωση και θα παρακολουθείται τις επόμενες 24 ώρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δεν θα υπάρξουν τυχόν παρενέργειες.

 Σας ευχαριστώ θερμά ".