Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΣΚΙΜΠΕ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπογράμμισε πως παρακολουθεί τον Δημήτρη Πέλκα αλλά η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες στη θέση του

Για το ενδεχόμενο να αγωνίζεται από εδώ και στο εξής η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη, για την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στα μπαράζ του Μουντιάλ αλλά και για τη μη κλήση του Δημήτρη Πέλκα μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Μίκαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη επί του Γιβραλτάρ και την πρόκριση στα μπαράζ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, βρισκόμαστε, πλέον, στον δρόμο για τη Ρωσία αν και έχουμε μια δύσκολη διαδικασία μπροστά μας».

Για το πώς κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της Εθνικής: «Δεν κάναμε καλά προκριματικά για το προηγούμενο Euro, όμως η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες. Καταφέραμε να κάνουμε την ομάδα πιο ανταγωνιστική και την φτιάξαμε μια αληθινή Εθνική Ελλάδoς».

Για την επιτυχία του να κάνει την Εθνική οικογένεια: «Ήταν πολύ εύκολο. Τα παιδιά έχουν ικανότητες και είδαν ότι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Παράλληλα, υπήρχαν και μεγάλα κίνητρα με μεγαλύτερο όλων να παίζεις για την Ελλάδα. Πλέον είμαστε έτοιμοι για τη Ρωσία».

Για τον προτιμά ως αντίπαλο στα μπαράζ: «Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω ποια ομάδα είναι εύκολη ή δύσκολη. Όλες είναι ικανές ομάδες, γι’ αυτό προέχει να είμαστε εμείς ανταγωνιστικοί με όποιον κι αν κληρωθούμε. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Όποια κι αν είναι θα την αντιμετωπίσουμε».

Για τον ΠΑΟΚ και τη φετινή Super League: «Είναι πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Θεωρώ ότι φέτος έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για τον τίτλο».

Για την προοπτική η Εθνική να αφήσει το «Καραϊσκάκη» και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη: «Είναι ενδιαφέρον να παίξουμε σε μια διαφορετική πόλη. Η Εθνική είναι ομάδα όλων των Ελλήνων και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξουμε σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, όπως είναι η Θεσσαλονίκη».

Για τους λόγους που δεν καλείται ο Πέλκας: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στη θέση του. Τον παρακολουθώ, πάντως. Είναι νέος και τον ξέρω πολύ καλά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ