Skip to main content

Σκίμπε: Σε υψηλό επίπεδο και πολύ κοντά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ θα θέλει το νταμπλ αλλά και ο ΠΑΟΚ θα θέλει να δείξει πως μπορεί να πάρει το τρόπαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής

Για τον τελικό κυπέλλου αλλά και για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», ο Μίκαελ Σκίμπε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε πως θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο παιχνίδι της 12ης Μαΐου τονίζοντας ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός κόουτς δήλωσε για τον τελικό: «Θα είμαι στον τελικό για τον δω. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Η μία ομάδα είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη. Και οι δύο βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Η ΑΕΚ θα θέλει το νταμπλ αλλά και ο ΠΑΟΚ θα θέλει να δείξει πως μπορεί να πάρει το τρόπαιο».

Για την Εθνική ανέφερε: «Τερματοφύλακες έχουμε σε αφθονία. Οι επιθετικοί είναι που μας λείπουν. Για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία από το εξωτερικό θα καλέσουμε μόνο τον Τζιόλη που έπαιζε εκεί και οι άλλες κλήσεις θα είναι όλες από το ελληνικό πρωτάθλημα».