Skip to main content

Σκηνές Φαρ Ουέστ στον Εύοσμο - Πυροβολισμοί και καταδίωξη 26χρονου

Ο δράστης κατάφερε να αρπάξει το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού και να πυροβολήσει δύο φορές πριν διαφύγει - Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν περίπου στις 14.00 το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου.

Ένας 26χρονος αθίγγανος, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Στη συνέχεια, αφού ο 26χρονος πυροβόλησε δύο φορές, διέφυγε με ιδιωτικό όχημα. Ακολούθησε καταδίωξη και όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, εκείνος με το όπλο αυτοπυροβολήθηκε κοντά στον Περιφερειακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο αθίγγανος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και του χορηγείται σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Κατά τον Θοδωρή Τσαϊρίδη, πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων, ο 26χρονος έφτασε στην είσοδο του τμήματος και όταν ο σκοπός τον ρώτησε τι επιυθυμεί, αυτός του επιτέθηκε με γροθιές και ακολούθησε πάλη. 

«Από ό,τι μας είπαν, ο 26χρονος προσπάθησε να του αφαιρέσει τον ατομικό οπλισμό που έπεσε στο έδαφος, πήρε το όπλο τελικά, πυροβόλησε στο αέρα και τράπηκε σε φυγή».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαϊρίδη, ο 26χρονος πρόκειται για άτομο που δίνει «παρών» στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Ο 26χρονος άντρας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου και αφού υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη β' ΜΕΘ.

Δείτε τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας για τo περιστατικό στη Voria.gr: