Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
x

ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΜΕ: 140.000 ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Τα σκοπιανά ΜΜΕ δίνουν και μεγάλη έκταση στις δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο, ενώ αναφέρουν και την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του.

Την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η οποία περιόρισε των αριθμό των συμμετεχόντων στο μεγάλο συλλαλητήριο των Αθηνών, σε 140.000 ανθρώπους, υιοθετούν τα σκοπιανά ΜΜΕ, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το skai.gr.

"Η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε ότι 140.000 άτομα παρακολούθησαν τη διαδήλωση ‘’Η Μακεδονία είναι ελληνική’’, στο κέντρο της Αθήνας, και έφθασαν εκεί από όλες τις γωνιές της Ελλάδας με 283 λεωφορεία" τονίζουν, επικαλούμενα και το "Μακεδονικό" Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με το skai.gr.

Παράλληλα με τη διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος, αναφέρουν στη γείτονα, μόλις 800 μέτρα μακριά, αναρχικοί και αντιφασιστικοί οργανισμοί διοργάνωσαν μια αντεπίθεση που οδήγησε σε συγκρούσεις και η αστυνομία αντέδρασε με χρήση δακρυγόνων.

Τα σκοπιανά ΜΜΕ δίνουν και μεγάλη έκταση στις δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο. "Στη διαμαρτυρία, ο Έλληνας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, διάφοροι μητροπολίτες της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και οι διοργανωτές απευθύνθηκαν στους διαδηλωτές.

Ο Θεοδωράκης επέκρινε την ελληνική κυβέρνηση και είπε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και ζήτησε δημοψήφισμα".

"’’Αν μια ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται ακόμη να υπογράψει την έγκριση για ένα σύνθετο όνομα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να ζητήσει για το θέμα το ελληνικό έθνος. Καλώ τους Βουλευτές να ζητήσουν δημοψήφισμα’’ δήλωσε ο Θεοδωράκης" αναφέρεται.

Τα σκοπιανά ΜΜΕ σημειώνουν ακόμα την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του μουσουργού το Σάββατο.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ