Skip to main content

Πιάστηκαν στον Προμαχώνα τρεις άνδρες για λαθραία τσιγάρα και καύσιμα

Τα προϊόντα που μεταφέρονταν λαθραία κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι τρεις συλληφθέντες για τη μεταφορά.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν χθες, Τετάρτη στον Προμαχώνα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, επειδή μετέφεραν λαθραία δοχεία με βενζίνη και πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 54χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 4 δοχεία με συνολικά 53 λίτρα βενζίνη, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Παράλληλα, συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης – Αντιμετώπισης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 40χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 68 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Τέλος, συνελήφθη χθες το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 29χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 2 δοχεία με συνολικά 40 λίτρα βενζίνη, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.