Skip to main content

Σλούκας: «Νιώθω έτοιμος για την Εθνική»

Κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την Εθνική Ελλάδος έκανε ο Κώστας Σλούκας με δηλώσεις του.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) παραχώρησε δηλώσεις ο Κώστας Σλούκας, εν όψει του τουρνουά «Ακρόπολις» και του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
"Στους μέχρι τώρα αγώνες που έχουμε δώσει, η ομάδα έχει παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα, όμως, υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνουμε. Όσον αφορά στις νίκες, στην παρούσα φάση δεν σημαίνουν τίποτα. Σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι στους αγώνες της Λιθουανίας".
 
Για το κάλεσμα που έκανε στους φιλάθλους: "Στο ‘Ακρόπολις-Eurobank’, που είναι και το τελευταίο τουρνουά που θα λάβουμε μέρος πριν το Ευρωμπάσκετ, θα βάλουμε τις τελευταίες πινελιές. Η Εθνική αλλάζει πρόσωπο και εξαιτίας των απουσιών. Ουσιαστικά γυρίζει σελίδα, γι’ αυτό και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι αρκετοί φίλαθλοι στις εξέδρες, για να στηρίξουν την προσπάθειά μας".
 
Για την δική του παρουσία στην ομάδα: "Νιώθω ότι είμαι σε θέση να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Νιώθω έτοιμος, και αν τελικά είμαι στην τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στην Λιθουανία, θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η Εθνική τους στόχους της".