Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
x

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Τα άψυχα σώματα της μικρής και του πατέρα βρέθηκαν από συγγενικό πρόσωπο, λίγο μετά τις 9 το πρωί. Στο σημείο σπευδει ιατροδικαστής.

Τραγωδία εκτυλίσσεσαι από το πρωί της Παρασκευής στη Μεσσήνη. Ένας 59χρονος πατέρας, για άγνωστο λόγο, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 10χρονη κόρη του. Στην συνέχεια έστρεψε την κάνη προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, όπως τονίζει το eleftheriaonline.gr, αναφέρουν πως τα άψυχα σώματα της μικρής και του πατέρα βρέθηκαν από συγγενικό πρόσωπο, λίγο μετά τις 9 το πρωί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε το σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος άντρας πριν από τρία χρόνια είχε χάσει γυναίκα του και μητέρα του παιδιού, από καρκίνο. Ήταν κλειστός χαρακτήρας και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς ήταν άνεργος. Ο ίδιος και το παιδί ζούσαν με την βοήθεια από συγγενείς, φίλους και γείτονες.

Αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής έχει αναλάβει να δώσει μια πρώτη εξήγηση για το ασύλληπτο γεγονός. Αν και δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση δυστυχήματος, εν τούτοις, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας σκότωσε  πρώτα το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ