Skip to main content

Σούμποτιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τη νίκη που θα επιτρέψει στον Άρη να κάνει ένα βήμα επίτευξης του στόχου του ζήτησε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

 

Για την τρίτη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των μικρών τελικών της Α1 κατηγορίας μπάσκετ, μίλησε με δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη, Λευτέρης Σούμποτιτς.
 
Αναλυτικά:
 
«Αγωνιζόμαστε με τον ΠΑΟΚ στον τρίτο αγώνα της σειράς και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, βελτιώνοντας κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας. Εκεί που πρέπει πρωτίστως να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι η άμυνα μας. Επίσης να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του και εμείς να είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε στο σκορ. Πρέπει να παίξουμε με απόλυτη συγκέντρωση γιατί χρειαζόμαστε μια νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ για να κάνουμε ένα βήμα επίτευξης του στόχου μας. Δυστυχώς οι τραυματισμοί στην ομάδα μου είναι σύνηθες φαινόμενο και πρέπει να πορευτούμε με αυτούς. Ο Ταπούτος δεν θα αγωνιστεί και αμφίβολος είναι και ο Γουίντερς. Παρόλα αυτά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
Από την πλευρά του Μπόμπι Μπράουν είπε: «Είναι ο τρίτος αγώνας της τελικής φάσης που θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Ισοφαρίσαμε τη σειρά το Σάββατο και τώρα θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να κάνουμε το μπρέικ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Ταπούτο όπως και τον Γουίντερς ο οποίος είναι αμφίβολος. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά με τους παίκτες που θα αγωνιστούν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».