Skip to main content

Σπυράκη: Τα ΑΕΙ της Θεσσαλονίκης να μην είναι οχυρά του μπάχαλου

Όσο πιο γρήγορα οδηγηθούμε σε εκλογές, τόσο το καλύτερο για όλους τους Έλληνες, σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη

«Τα Πανεπιστήμια στη Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι ασφαλή και όχι οχυρά του μπάχαλου» τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» η ευρωβουλευτής ΝΔ-ΕΛΚ και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Σπυράκη υπογραμμίζει επίσης ότι «ο κ. Τσίπρας κατόρθωσε να γίνει κανονικότητα η ανομία, το μπάχαλο, η φτωχοποίηση αλλά και η χυδαιότητα στον πολιτικό λόγο. Όσο πιο γρήγορα οδηγηθούμε σε εκλογές, τόσο το καλύτερο για όλους τους Έλληνες».

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για τον δήμο Θεσσαλονίκης υπογράμμισε: «Ο Νίκος Ταχιάος είναι ένας  άνθρωπος από την αυτοδιοίκηση, ένας άνθρωπος που ξέρει κάθε γωνιά της, που γνωρίζει τους κατοίκους της πόλης με τα μικρά τους ονόματα, που έχει τη γνώση και τη θέληση να δουλέψει για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Δεν μπορώ να σκεφτώ από ποιον θα μπορούσε να χάσει ο Νίκος Ταχιάος. Η πόλη μας θα αποκτήσει το Δήμαρχο που της αξίζει».