Skip to main content

Σπουδές Βοηθού Βρεφονηπιοκόμων προσφέρει το ΙΕΚ Άλφα

Το ΙΕΚ αναφέρει ότι το ακαδημαϊκό δυναμικό του αποτελείται από άρτια καταρτισμένους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.

Σπουδές στην ειδικότητα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» προσφέρει το ΙΕΚ Άλφα.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, το ΙΕΚ στοχεύει στο υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών, προκειμένου να προσφέρει στους φοιτητές του όλα τα εφόδια για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και επιτυχία.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα αναφέρει ότι «δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους ακαδημαϊκούς του συνεργάτες, η επιλογή των οποίων γίνεται πάντα μετά από προσεκτική μελέτη (τεστ μεταδοτικότητας, έλεγχος από το ακαδημαϊκό συμβούλιο, presentation skills, πιστοποιημένες γνώσεις υπολογιστών).

«Ως αποτέλεσμα, το ακαδημαϊκό δυναμικό του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελείται από άρτια καταρτισμένους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, με πολύπλευρες γνώσεις και πολυετή εμπειρία» υπογραμμίζει το ΙΕΚ προσθέτοντας ότι  οι καθηγητές του αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση ως λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.

Ο Τομέας Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ συνεργάζεται με παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και συλλόγους, όπου πραγματοποιείται η πρακτική άσκηση των σπουδαστών κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, με προοπτική την επαγγελματική αποκατάσταση μετά το τέλος των σπουδών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017:
http://www.iekalfa.gr/
⦁    ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
⦁    ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
⦁    ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
⦁    ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406