Skip to main content

Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ 41χρονος για τη δολοφονία 82χρονου στα Τρίκαλα

Ο 41χρονος αφού διέρρηξε με λοστό το παράθυρο της οικίας όπου διέμενε ο 82χρονος, εισήλθε σε αυτή με αρχικό σκοπό την κλοπή.

Υπόθεση ανθρωποκτονίας ηλικιωμένου που διαπράχθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων εξιχνίασε έπειτα από μεθοδικές έρευνες το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες ένας 41χρονος, συγγενής του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 41χρονος αφού διέρρηξε με λοστό το παράθυρο της οικίας όπου διέμενε ο 82χρονος, εισήλθε σε αυτή με αρχικό σκοπό την κλοπή. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον ηλικιωμένο που αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να του καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με το λοστό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο δράστης αφαίρεσε από την οικία το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και διέφυγε.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 41χρονου. Ο λοστός βρέθηκε έξω από την οικία του 82χρονου και κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.