Skip to main content

Στα δικαστήρια κάτοικοι του Δ.Παύλου Μελά για το στρατόπεδο Καρατάσιου

Σήμερα εξετάζεται η δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του δημάρχου Δ. Δεμουρτζίδη και του πρώην δημάρχου Δ. Παπαδόπουλου για κατάληψη δημόσιου χώρου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σύλλογοι και κάτοικοι του δήμου Παύλου Μελά έξω από τα δικαστήρια καθώς σήμερα εξετάζεται η δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη και του πρώην δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου για κατάληψη δημόσιου χώρου (λόγω των δράσεων που πραγματοποιούνται από τους πολίτες στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου).

Ο Σάκης Λαζαρίδης, εντεταλμένος σύμβουλος περιβάλλοντος του δήμου και πρώην πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καρατάσιου χαρακτήρισε παράλογο και προσβλητικό αυτό που γίνεται σήμερα.

«Μέσα από όλες τις περιβαλλοντικές πολιτιστικές δράσεις που κάνουμε προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουνε τους πολίτες για να διαφυλαχθεί αυτός ο χώρος ως πνεύμονας πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής. Και είναι παράλογο εμείς για αυτές τις δράσεις μας, μέσω των οποίων προσπαθούμε να υπερασπιστούνε τον δημόσιο χώρο να διωκόμαστε  ως παράνομοι καταληψίες και καταπατητές» δήλωσε ο ίδιος.