Skip to main content

Σταφυλίδης: Κανένα παιχνίδι με την Εθνική δεν είναι φιλικό

«Είναι μεγάλες οι απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε ενόψει Ιταλίας, ο πλάγιος μπακ της Χόφενχαϊμ.

Στο γεγονός πως λείπουν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στάθηκε ο Κώστας Σταφυλίδης μιλώντας ενόψει του αγώνα εναντίον της Ιταλίας στη Ρώμη υπογραμμίζοντας ότι οι διεθνείς δεν αντιμετωπίζουν κανένα ματς ως φιλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πλάγιος μπακ της Χόφενχαϊμ:

«Το να έχεις κάποιες συμμετοχές με την Εθνική σίγουρα σε χαροποιεί. Και μία συμμετοχή να είχα θα ήμουν χαρούμενος αλλά με αξίωσε ο Θεός και έχω 27 αυτή τη στιγμή. Δεν σημαίνει κάτι, είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας και αυτό θα γίνει.

Σίγουρα λείπουν κάποια παιδιά που δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτή την κλήση, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό, έχει μιλήσει ήδη ο προπονητής για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Είναι μεγάλες οι απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι θετικό μπορούμε.

Κανένα ματς δεν είναι φιλικό. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά δίνουν σε κάθε κλήση το 100%. Από κει και πέρα, ήταν επιλογή του προπονητή να δοκιμάσει κάποια νέα πράγματα, αιτιολόγησε γιατί δεν κάλεσε κάποια παιδιά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια, αυτό είναι το σημαντικό».