Skip to main content

Σταϊκούρας: Ο Τσίπρας μας γυρίζει διαρκώς στο παρελθόν

Η κυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση αλλά δείχνει να ξεχνά ότι ο χρόνος είναι χρήμα, τονίζει ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ.

Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ και βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, σε σχόλια του αναφορικά με την πορεία της αξιολόγησης.

«Άλλη μια φορά, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση, αλλά δείχνει, εδώ και καιρό, να ξεχνά ότι ο χρόνος είναι χρήμα» τονίζει ο Σταϊκούρας.

«Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, για άλλη μια φορά, το πόσο αυξάνεται η ανεργία, τα "κόκκινα δάνεια", οι οφειλές του Κράτους προς τους ιδιώτες, η ανασφάλεια για την επόμενη μέρα. Όλοι οι πολίτες γνωρίζουν ότι η καθημερινότητά τους χειροτερεύει» προσθέτει ο ίδιος επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται ασφάλεια και σταθερότητα για να πάει μπροστά.

«Ο κ. Τσίπρας μας γυρίζει διαρκώς στο παρελθόν» υπογραμμίζει ο βουλευτής συμπληρώνοντας ότι οι δικαιολογίες για την αποτυχία του πρωθυπουργού δεν έχουν καμία σημασία και πως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα.