Skip to main content

Σταματούν από σήμερα οι βροχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη καλός σε γενικές γραμμές θα είναι ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.

Καλοκαιρία θα επικρατεί απο σήμερα στη χώρα, ενώ τοπικοί όμβροι αναμένονται τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη καλός σε γενικές γραμμές θα είναι ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.