Skip to main content

Στεφανίδη: Ασχολείστε μαζί μας κάθε τέσσερα χρόνια (video)

Στην Ελλάδα έφτασε η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη. Διαβάστε τι είπε για τη στήριξη από τα ΜΜΕ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/8) έφτασε στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της, αλλά και τη μηδαμινή στήριξη από τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον αγώνα που κάναμε. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση».

Για το αν πίστευε ότι θα κατακτήσει ένα μετάλλιο: «Πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο. Ο Μιτς πίστευε για κάτι παραπάνω και με έκανε κι εμένα να πιστέψω. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για το μετάλλιο».

Για το αν κατάλαβε με τη βουτιά του συζύγου της ότι έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο: «Δε συνηθίζω να κοιτάζω άλματα άλλων αθλητριών. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει»

Για τη δήλωση της Έλενα Ισινμπάγεβα: «Εγώ κέρδισα, ας μιλήσουμε για θετικά πράγματα» ενώ για τον ντόρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες για την εφημερίδα «Αυγή» τόνισε: «Δεν την έχω ακούσει ποτέ».

Για το που αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο: «Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για την υποστήριξη, αλλά ο σύζυγός μου με υποστηρίζει πριν το μετάλλιο, οπότε η αφιέρωση παραμένει σε αυτόν» ενώ δεν παρέλειψε να πει: «Ελπίζω ότι αυτό το μετάλλιο θα φέρει περισσότερα παιδιά στο στίβο και ειδικότερα στο επί κοντώ. Είναι ένα αγώνισμα που έχουμε επιτυχίες και στις μικρές ηλικίες».

Για την υποστήριξη των ΜΜΕ: «Έχω κατακτήσει ένα χρυσό πανευρωπαϊκό κι ένα χάλκινο στο παγκόσμιο, αλλά εσείς κάθε τέσσερα χρόνια ασχολείστε».