Skip to main content

Στεφανίδης: Τον Σεπτέμβριο οι μισθοί των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Οι μισθοί των εργαζομένων θα καταβληθούν τον Σεπτέμβρη από τα χρήματα της αντισταθμιστικής καταβολής, σε τρεις δόσεις, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

«Όλοι όσοι συμμετείχαν μίλησαν με ειλικρίνεια και έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα του Οργανισμού», δηλώνει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης, ικανοποιημένος από την επίτευξη συμφωνίας, ύστερα από τη χθεσινή τριμερή συνάντηση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο κ. Στεφανίδης διαβεβαίωσε ότι οι μισθοί των εργαζομένων θα καταβληθούν τον Σεπτέμβριο από τα χρήματα της αντισταθμιστικής καταβολής τα οποία θα δοθούν σε τρεις δόσεις, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι αρχικά θα εξυπηρετηθούν οι υποχρεώσεις του Οργανισμού στο ΙΚΑ και στις τράπεζες.

«Είμαι ικανοποιημένος σε πρώτη φάση και όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Ευελπιστούμε να τηρηθούν όλα όσα συμφωνήθηκαν. Είναι μια καλή αρχή αυτή η συμφωνία», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ και κατέληξε «πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης και να τους ευχαριστήσουμε για την κατανόηση που επέδειξαν τις ημέρες των κινητοποιήσεων».