Skip to main content

Στέλνουν Μπόιντ στον ΠΑΟΚ

Τον επιθετικό των Ρέιντζερς, Κρις Μπόιντ, «βολιδοσκοπεί» ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, αν και η τιμή του είναι ιδιαίτερα «αλμυρή». Λίνο: Μόνο νίκες στα πλέι οφ.
Τον επιθετικό των Ρέιντζερς, Κρις Μπόιντ, «βολιδοσκοπεί» ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα οποία τονίζουν ότι ο Σκωτσέζος στράϊκερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο «Δικέφαλος» του Βορρά τον έχει στη μεταγραφική του «λίστα».

Το μεταγραφικό …«μπαμ» του καλοκαιριού αναμένεται να κάνει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun», αφού στην μεταγραφική «λίστα» του μακεδονικού συλλόγου φαίνεται να βρίσκεται ο βασικός επιθετικός των Ρέιντζερς Κρις Μπόιντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον σκωτσέζικο σύλλογο και πιθανότατα δεν θα παραμείνει στους «Προτεστάντες» μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Όπως τονίζει πάντα το εν λόγω δημοσίευμα, ο διεθνής Σκωτσέζος επιθετικός ψάχνει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Μπέρμιγχαμ.

Ο Μπόιντ έχει κάνει τρομερή χρονιά με τους Ρέιντζερς, έχοντας πετύχει φέτος 21 γκολ σε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σκωτίας, ενώ σκόραρε και τρεις φορές σε πέντε ματς Κυπέλλου.  Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όπου έχει σκοράρει 7 φορές σε 16 εμφανίσεις.
Πρόκειται πάντως για μία πολύ δύσκολη μεταγραφή και το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να μην ενδιαφερθεί για ποδοσφαιριστές με το οικονομικό κασέ του Μπόιντ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος επιθετικός είναι υποψήφιος για το βραβείο του παίκτη της χρονιάς στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα.

Λίνο: Μόνο νίκες στα πλέι οφ

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι ο αμυντικός του «Δικεφάλου» του Βορρά Λίνο, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του μακεδονικού συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αποκάλυψε και έναν από τους λόγους που τον έπεισαν να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος για την συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους», ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που άργησε να «σφραγιστεί» η ανανέωση του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο»:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Όταν ήρθα να παίξω στον ΠΑΟΚ, δεν ήξερα που θα καταλήξει αυτή η συνεργασία. Ήθελα πολύ να μείνω και η ομάδα με ήθελε. Υπήρχαν και άλλες προοπτικές από άλλες ομάδες, χωρίς συγκεκριμένη πρόταση, γιατί εγώ ήθελα να δώσω προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ. Οι συνομιλίες κράτησαν τόσο πολύ, διότι ο μάνατζέρ μου μένει στην Πορτογαλία και έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές, δηλαδή πολλές υποχρεώσεις», είπε αρχικά ο 33χρονος Βραζιλιάνος και στην συνέχεια αποκάλυψε ποιος συμπαίκτης του τον έκανε να πειστεί για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και τους λόγους που επέλεξε για δύο ακόμη χρόνια …Τούμπα: «Όταν ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κάνει εκείνες τις δηλώσεις, ζητώντας την παραμονή μου, χάρηκα πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό όταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής δείχνει τη στήριξη και την αγάπη του για τον συμπαίκτη του. Και άλλοι ποδοσφαιριστές είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να μείνω. Όταν ο Γκαρσία έκανε εκείνες τις δηλώσεις, στο μυαλό του είχε το συμφέρον του ΠΑΟΚ και σε δεύτερη μοίρα το δικό μου. Ήθελα να παραμείνω για πάρα πολλούς λόγους που όλοι έπαιξαν ρόλο. Μου αρέσει πολύ το περιβάλλον στην ομάδα, το οικογενειακό αίσθημα. Έχω δημιουργήσει πολλές και δυνατές φιλίες. Και το οικονομικό έπαιξε ρόλο, κάτι που σκέφτονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς έχουν πίσω τους και μία οικογένεια που εξαρτάται από αυτούς».

Αναφερόμενος στην απώλεια του πρωταθλήματος και τη διαδικασία των play off, ο Λίνο τόνισε τα εξής: «Όλοι οι παίκτες είμαστε λυπημένοι για την απώλεια του πρωταθλήματος, γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Βέβαια, αφήνουμε πίσω μας αυτήν την άσχημη αίσθηση για έχουμε μπροστά μας τα play off. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη».

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο του τεχνικού του «Δικεφάλου» Φερνάντο Σάντος, λέγοντας:
«Είναι ένας πολύ αφοσιωμένος προπονητής. Το μυαλό του είναι μόνο στη δουλειά. Κάνει το καλύτερο για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Τον γνώριζα χρόνια από την Πορτογαλία. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που έδειξε και πολύ χαρούμενος που δούλεψα μαζί του».

Επίσης, ο Λίνο αναφέρθηκε στο πλάνο που υπάρχει στον μακεδονικό σύλλογο για το άμεσο μέλλον, υποστηρίζοντας: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα πλάνο στην άκρη του οποίου βρίσκεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι οι παίκτες που ανανεώσαμε και θα είμαστε και αύριο εδώ σκεφτόμαστε φυσικά το σήμερα, αλλά σκεφτόμαστε και το αύριο.

Έχουμε την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή και την αγάπη του κόσμου. Όλοι περιμένουν πολλά από τον ΠΑΟΚ, όπως και εμείς από τον εαυτό μας».

Τέλος, ρωτήθηκε για το ποιο DVD από τους αγώνες του με τον ΠΑΟΚ θα ήθελε να δείχνει κάποια μέρα στα παιδιά του από τη φετινή σεζόν: «Έχω πάρα πολλά! Θα τα έδειχνα όλα, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω θα ήταν το ματς στην Καβάλα, το εντός έδρας με τον Άρη και η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό».