Skip to main content

Στη δικαιοσύνη η ΟΑ για την τεχνική βάση

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η διοίκηση της Olympic Air, προκειμένου να απελευθερωθούν οι χώροι στην τεχνική βάση της πρώην Ολυμπιακής, που είναι γεμάτοι από εξοπλισμό και ανταλλακτικά.
Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η διοίκηση της Olympic Air, προκειμένου να απελευθερωθούν οι χώροι στην τεχνική βάση της πρώην Ολυμπιακής, που είναι γεμάτοι από εξοπλισμό και ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα η νέα εταιρία να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους αυτούς που έχει νοικιάσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της Olympic Air, ύστερα από επανειλημμένα εξώδικα στον εκκαθαριστή να απομακρυνθεί ο μεγάλης αξίας εξοπλισμός αυτός, που έχει εγκαταλειφθεί και απαξιώνεται, προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου ζητώντας τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων και την απελευθέρωση των χώρων της «Olympic Engineering», όπως λέγεται πλέον η Τεχνική Βάση, που καταλαμβάνονται από τον παρατημένο εξοπλισμό της παλαιάς εταιρίας.

Σύμφωνα με την αίτηση της Olympic Engineering, το 60% του Κτιρίου 56, δηλαδή στεγασμένοι χώροι 44.839 τ.μ. και όλοι οι χώροι του Κτιρίου 57, εμβαδού 13.112 τ.μ. καταλαμβάνονται από υλικά της παλαιάς εταιρίας, με αποτέλεσμα η νέα Ολυμπιακή να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους.

Η αίτηση θα δικαστεί στις 25 Νοεμβρίου 2009.