Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
x

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη επιστολή έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη ενώ η δεύτερη επιστολή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Τις δύο απειλητικές επιστολές, μια  δακτυλογραφημένη και μία χειρόγραφη, που έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς έφερε στη δημοσιότητα το Έθνος.

Η πρώτη επιστολή έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη και ήταν δακτυλογραφημένη, με κοινοποίηση στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Εθνικής Αμυνας και Παιδείας.

«Οσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες. Για όλους τους άλλους ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους βουλευτές, ενώ καταλήγει με παράκληση στα σώματα ασφαλείας και το στράτευμα «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

Ο κ. Κοτζιάς παρέλαβε τη δεύτερη επιστολή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Αυτή ήταν χειρόγραφη και ανέφερε: «3 σφαίρες για τον Κοτζιά. Μια για κάθε μια Μακεδονία. Και εμείς νομίζαμε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν το πραγματικό σκουλήκι».

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα η γραμματέας του υπουργού Εξωτερικών είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα από άνδρα που της είπε: «Πες στον Κοτζιά να καθίσει καλά, γιατί θα φάει πολύ ξύλο».

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ