Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
x

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Γερμανίας ο οποίος επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα με πολυτελές όχημα που είχε κλαπεί από την Ιταλία

Χειροπέδες έναν 40χρονο Γερμανό έβαλαν την παραμονή των Χριστουγέννων οι αστυνομικές αρχές, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία.  

Ο δράστης, οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας των Γερμανικών αρχών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους της Frontex προέκυψε ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Ιταλία,
ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είναι παραποιημένος και η άδεια κυκλοφορίας, που κατείχε και επέδειξε ο δράστης είναι πλαστή.  

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το παραπάνω όχημα, η άδεια κυκλοφορίας, τα χρηματικά ποσά των 3.000 ευρώ και 102 δολαρίων Η.Π.Α. και 3 κινητά τηλέφωνα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ