Skip to main content

Στη ΝΔ εντάσσεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης

Ο βουλευτής Λάρισας, που ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων στις 27 Απριλίου, συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ένταξή του στο κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ο βουλευτής Λάρισας, που ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων στις 27 Απριλίου, συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

«Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Σε επιστολή που δημοσιοποίησε ο βουλευτής, απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις κεντρώες δυνάμεις να στηρίξουν τη Ν.Δ.

«Είναι ανάγκη όλες οι κεντρώες, προοδευτικές και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, αλλά και όλοι οι πολίτες που ανήκουν στον χώρο αυτό και έχουν, πια, συνειδητοποιήσει την ανάγκη μια γενναίας πολιτικής αλλαγής, να συσπειρωθούν γύρω από τη μόνη δύναμη που μπορεί να την εκφράσει αποτελεσματικά. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη».