Skip to main content

Στη Ρηγίλλης σήμερα ο Τζιτζικώστας, δίνει το «παρών» στη μάχη της ΝΔ

Ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίαςέβγαλε από το συρτάρι την κομματική ταυτότητά του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επανενεργοποιείται...

Στη σημερινή εκδήλωση της ΝΔ στη Ρηγίλλης θα παρευρεθεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Οι "διαταραγμένες" σχέσεις του κ. Τζιτζικώστα με την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ αποτελούν παρελθόν (αφού παρελθόν αποτελεί ως πρόεδρος ο Αντώνης Σαμαράς) και ο περιφερειάρχης αποδεικνύεται συνεπής στις δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι την περίδο της "διαμάχης" με τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ.Τζιτζικώστας ερωτώμενος για το εάν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, είχε δηλώσει πως όσο είναι περιφερειάρχης η κομματική του ταυτότητα παραμένει στο συρτάρι, όμως η διεύθυνση που γράφει είναι Ρηγίλλης 18.

Έτσι σήμερα ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα πανστρατιάς της Κεντροδεξιάς παράταξης θα παρευρεθεί στην επιστροφή στη ΝΔ στη φυσική της έδρα.

Η ΝΔ βάζει λοιπόν προεκλογικά ακόμη ένα όπλο στη φαρέτρα της. Έστω κι αν από τη ΝΔ ο κ. Τζιτζικώστας δεν έφυγε ποτέ, η επανενεργοποίησή του αποτελεί πρώτη είδηση για τους Νεοδημοκράτες. Εξάλλου, αμέσως μετά την απομάκρυνση Σαμαρά από την ηγεσία του κόμματος, οι σχέσεις της ηγετικής ομάδας αποκαταστάθηκαν σε χρόνο... ρεκόρ και ήταν θέμα χρόνου να βγάλει από το συρτάρι την κομματική ταυτότητά του ο περιφερειάρχης.

Ο Βόρειος