Skip to main content

Στη Σαμοθράκη ο Παυλόπουλος για την επέτειο απελευθέρωσης του νησιού

Η επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα τελεστεί Δοξολογία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μεταβαίνει σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στον Δήμο Σαμοθράκης για να παραστεί στον εορτασμό της απελευθέρωσης της νήσου από τον Τουρκικό ζυγό.

Η επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα τελεστεί Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου.

Ακολούθως, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στο Μνημείο των Πεσόντων όπου θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των πεσόντων και στη συνέχεια θα παρακαλουθήσει παρέλαση από μαθητές αλλά και τμήματα του Στρατού.

Τον κ. Παυλόπουλο θα υποδεχθεί στις 12:30 μ.μ., ο Δήμαρχος Σαμοθράκης , Αθανάσιος. Βίτσας στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο όπου θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Σαμοθράκης.

Στις 13:30 μ.μ., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθήσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης.